Vereenvoudig je HR-processen

Salarisspecialisten.nl bieden je een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt. Van een verlofapp voor je medewerkers tot aan een volledig digitaal personeelsdossier.

  • functies uit salarisadministratie
  1. werknemersportaal
  2. eigen signaleringen
  3. registratie van verstrekkingen
  4. verlofadministratie
  5. werken met sjablonen
  6. koppeling met andere applicaties
Verlofregistratie-Verlofaanvragen

Afscheid nemen van onnodige administratieve lasten

Op zoek naar een eenvoudigere, efficiëntere en leukere manier van je HR werk? Salarisspecialisten.nl biedt je een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt. Van een verlofapp voor je medewerkers tot aan een volledig digitaal personeelsdossier.

De juiste HR tools voor verlof-registratie

Verlof-saldi voor al je medewerkers bijhouden, de juiste personen aanhaken voor digitale goedkeuring en inzicht in de bezetting door een overzichtelijke verlofkalender. De HR services van salarisspecialisten.nl maken verlofregistratie wel heel makkelijk.

Maak je werknemers zelfredzamer en verklein je administratieve lasten

Het Werknemerloket zorgt voor een efficiënte communicatie met je werknemers door processen en documenten te digitaliseren. Van het indienen van een verlofaanvraag tot het toevoegen van een bonnetje aan een declaratie. In het Werknemerloket maak je werknemers hiervoor eenvoudig verantwoordelijk.

Declareren

Klaar met alle rompslomp die declaraties met zich meebrengen? De tijd die het kost om declaratieformulieren keer op keer in te vullen, bonnetjes of vervoersbewijzen die kwijtraken en overuren bijhouden. Dat kan een stuk eenvoudiger!

Werknemerloket werkt direct op
alle apparaten

Ja, Loket.nl werkt op alle pc’s, tablets en smartphones. Je hoeft niets te installeren of extra aan te schaffen om direct te kunnen werken. Ook op onze mobiele versies heb je toegang tot alle functionaliteiten van Loket.nl. Je hebt dus altijd en overal de applicatie tot je beschikking of je nu thuis, op kantoor of bij de klant zit.

Geen rondslingerende loonstroken en jaaropgaven

Altijd en overal hebben werknemers toegang tot hun loonstroken en jaaropgaven. Een compleet overzicht staat opgeslagen in het Werknemerloket.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel ons of stuur een bericht.

Neem contact op