salarisverwerking, salarisspecialisten.nl dat loont!

salarisspecialisten.nl is dé partij als het gaat om het verzorgen van jouw salarisadministratie.
Zodat jij je bezig kunt houden met ondernemen.

De salarisverwerking is allesbehalve eenvoudige activiteit. Salarisspecialisten.nl zijn graag behulpzaam bij de uitvoering of neemt dit specialisme graag in zijn geheel van jou over. Zo hoef je geen tijd te besteden aan de ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie. Op deze manier hou je tijd over voor jouw kernactiviteiten. Daarnaast misschien nog wel belangrijker: Door uitbesteding van jouw salarisadministratie ben je altijd verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

De voordelen voor jou op een rijtje:

Up-to-date stuurinformatie.
Jij, als werkgever, kan steeds beschikken over up-to-date stuurinformatie zoals salarisontwikkeling, leeftijdsopbouw werknemers, kosten werknemer per dienstverband en in totaal, ziektehistorie (per werknemer, afdeling en totaal), verlof- en opleidingenadministratie.

Overal en altijd toegankelijk.
Met loket.nl heb je 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot jouw arbeidsvoorwaarden en salaris- en personeelsadministratie. Vanaf elke computer met een internetaansluiting kun je loket.nl gebruiken. Of dit nu vanaf kantoor is, vanaf de thuiswerkplek, vanaf het vakantieadres; overal waar je toegang hebt tot internet kan gebruik worden gemaakt van de programmatuur.

Geen investering in hardware en software.
Voor het gebruik van deze programmatuur hoef je geen snellere server of PC aan te schaffen of speciale software. Een toegang tot internet is voldoende. Ook hoef je niet te betalen voor noodzakelijke updates en onduidelijke uitbreidingen van het aantal licenties.

On-line digitaal dossier.
Je hebt met loket.nl de beschikking over een on-line digitaal dossier en archief. Informatie raakt niet zoek: documenten zijn met één druk op de knop terug te halen. Dit bespaart kosten.

Inzicht in de kosten.
Je betaalt geen aanschafkosten maar een tarief voor het gebruik. Door de modulaire opbouw betaal je ook alleen maar voor die onderdelen waar gebruik van wordt gemaakt. Vooraf ontvang je een kostenopgave waarbij afhankelijk van de afgenomen module een tarief per werknemer per jaar of per loonstrook wordt afgesproken.

Moderne werkgever.
De gegevens rondom het in dienst hebben en houden van personeel zijn voor de werkgever onder handbereik met ons systeem. Zo kun je jezelf profileren als een moderne werkgever.

Centraal beheer en onderhoud.
Door het centrale beheer van vele organisaties, profiteert u van schaalvoordelen. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een systeembeheerder en zorg te dragen voor back-up van de applicatie. Updates worden centraal geïnstalleerd waarna ze voor iedereen beschikbaar zijn. Doordat updates centraal worden beheerd, kunnen per jaar op eenvoudige wijze meerdere updates worden uitgevoerd.

Meerdere gebruikers per administratie.
Binnen loket.nl kunnen per administratie meerdere gebruikers met verschillende rollen worden gedefinieerd. Zo kunnen verschillende gebruikers toegang worden gegeven tot bepaalde onderdelen van het systeem. De administrateur beheert de salarisadministratie, maar personeelszaken beheert bijvoorbeeld de ziekteverzuimadministratie en bevestigt de meldingen aan de arbodienst zoals deze door het systeem worden gegenereerd.

Speciaal ontwikkeld voor internet.
Loket.nl is een echte web-based applicatie en is dus speciaal ontwikkeld voor het internet en toegankelijk via een internet-browser.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel ons of stuur een bericht.

Neem contact op