Salarisadministratie, foutloos en altijd online beschikbaar.

  • salarisverwerking
  • loon- en pensioenaangifte
  • boekhoudkoppelingen
  • beveiligd werkgeversportaal
  • digitale output
  • 24/7 bereikbaar
Salarisadministratie-Loket.nl_

Online loonstroken

Salarisadministratie moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Om dit waar te maken, investeren wij jaarlijks flink in de implementatie van nieuwe functionaliteiten, zodat salarisadministratie eenvoudiger en minder foutgevoelig kan.
Ontdek de functionaliteiten voor de salarisadministratie hier.

Salarischecker

Hoeveel moet een nieuwe medewerker verdienen? En verdienen de huidige medewerkers wel marktconform?
Om dit soort veelvoorkomende vragen te beantwoorden, heeft Loket.nl de Salarischecker.
De Salarischecker maakt het eenvoudig om de juiste hoogte van het salaris te bepalen. Door een duidelijke grafische weergave in Loket.nl wordt het in één oogopslag duidelijk wat het gemiddelde, minimum en maximumsalaris is van verschillende functies. Zo wordt overzichtelijk wat een passend salaris is voor medewerkers.

Ruim 150 cao's

Loket.nl houdt zeer vergaand 150 cao’s op centraal niveau actueel bij. Dat zijn alle gangbare cao’s in Nederland. Pensioenregelingen worden eveneens op cao-niveau vastgelegd.

Foutloze online loonstrook​

Om foutloze loonstroken te realiseren, laten we op elke salarisverwerking ruim 250 controles los. Daarnaast hebben we meer dan 1.500 controles op de vastlegging van gegevens en de inrichting. Deze controles lopen uiteen van de juiste kleur van de loontabel tot de samenhang van gegevens.

+ 100 koppelingen met Loket.nl

Loket.nl werkt op basis van REST-API, waardoor het eenvoudig is om gegevens (denk aan persoonsgegevens, vaste- en variabele gegevens, verzuimgegevens en journaalposten) uit te wisselen met andere applicaties. De continu groeiende lijst met koppelingen bestaat momenteel uit ruim 100 veelgebruikte bedrijfsapplicaties.

Optimale performance

De snelheid en robuustheid van Loket.nl zie je onder meer terug in de performance bij het verwerken van loonstroken. Als je loonstroken aan het verwerken bent, heb je als administrateur geen zin en tijd om lang te wachten. In Loket.nl zijn loonstroken binnen enkele seconden gereed. Kom je erachter dat je een fout hebt gemaakt in de mutaties? Dan staan de nieuwe loonstroken met een simpele druk op de knop binnen enkele seconden weer voor je klaar. De verloningsengine van Loket.nl is zo krachtig dat deze ook de meest ingewikkelde berekeningen automatisch voor je kan doen. Van terugwerkende krachtberekeningen tot het automatisch berekenen van gebroken perioden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel ons of stuur een bericht.

Neem contact op